Đokić: Nećemo dozvoliti nikakve kompromise koji mogu ugroziti interese Srpske

GS
Đokić: Nećemo dozvoliti nikakve kompromise koji mogu ugroziti interese Srpske

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić poručio je večeras u Istočnom Sarajevu da institucije Srpske uvijek vode računa o ogromnim žrtvama koje su date za Srpsku i da nikada neće dozvoliti nikakve kompromise koji mogu da ugroze interese srpskog naroda i Republike Srpske.

Đokić je novinarima prije početka narodnog skupa "Branimo Srpsku" rekao da se sa ovakvih skupova šalje poruka o jedinstvu srpskog naroda i o izuzetnoj odlučnosti svih u institucijama Srpske da zaštite interese Republike Srpske i srpskog naroda.

On je istakao da je svim građanima na prvom mjestu Republika Srpska, zaštita i odbrana njenih interesa i institucija.

"Raduje me činjenica da na ovakve skupove dolaze građani da sa pažnjom čuju šta se govori i da te poruke prenesu ostalim građanima, da na taj način održimo i njegujemo jedinstvo i posvećenost srpskog naroda Republici Srpskoj i zaštiti i odbrani njenih interesa", poručio je Đokić.

U Istočnom Sarajevu je počeo narodni skup "Branimo Srpsku" koji je organizovan s ciljem podrške institucijama Republike Srpske u odbrani nadležnosti Republike.

Skupu prisustvuju srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, ministri u Vladi Srpske, narodni poslanici, srpski predstavnici u zajedničkim institucijama BiH, čelnici grada Istočno Sarajevo i opština u sastavu ovog grada.

Na narodnom skupu "Branimo Srpsku", koji se održava u Sportskoj dvorani na Trgu Srbija, okupio se veliki broj građana iz opština Istočnog Sarajeva i Sarajevsko-romanijske regije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana