Đokić: Nastaviti borbu za zaštitu interesa Srpske

Srna
Đokić: Nastaviti borbu za zaštitu interesa Srpske

DOBOJ - Lider Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da SNSD i njegovi partneri žele da čuvaju Dejtonski mirovni sporazum, pravo i pravdu, te da se na taj način zalažu da bolju budućnost Republike Srpske.

On je poručio da okupljeni oko koalicije treba da nastave političku borbu za zaštitu interesa Republike Srpske i srpskog naroda.

"Želim da sarađujemo u najboljem interesu sa SNSD-om, da se borimo za razvoj, mir i stabilnost", rekao je Đokić na sedmom Saboru SNSD-a u Doboju.

Lider DEMOS-a Nedeljko Čubrilović poručio je da je ova stranka od samog početka partner SNSD-a u sprovođenju nacionalnih politika u interesu Republike Srpske.

"Nadam se da će ta saradnja biti nastavljena s obzirom na to da sa /liderom SNSD-a/ Miloradom Dodikom lično sarađujem više od 20 godina", rekao je Čubrilović.

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić poručio je da očuvanje Republike Srpske treba da bude zvijezda vodilja SNSD-a i njegovog lidera Milorada Dodika.

"Na tom teškom i odgovornom putu imate podršku DNS-a", rekao je Nešić.

Lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak istakao je da je Sabor ogledalo snage SNSD-a koji je snažna i moćna politička organizacija u Republici Srpskoj i BiH.

"SNSD je nacionalno odgovorna partija koja zajedno sa koalicionim partnerima želi da čuva Srpsku po Dejtonskom mirovnom sporazumu i da se zajdeno stvaraju uslovi za dobar život u Srpskoj i BiH", rekao je Selak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana