Đokić: Dokazana izborna volja građana za bolju Srpsku

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske Petar Đokić izjavio je Srni da je nakon završenog kontrolnog brojanja glasova za predsjednika Republike Srpske potvrđena i dokazana izborna volja građana.

Đokić je istakao da je cijela ova situacija koja je trajala skoro mjesec dana imala za cilj da unese nemir i razdor među građane Srpske.

-Ovaj proces kupovine vremena, da ga tako nazovemo, u kojem su učestvovali stranci, opozicija i Centralna izborna komisija, dokazao se kao bespotrebno mrcvarenje legitimno izabranog predsjednika Republike Srpske i građana koji su u određenom vremenskom periodu dovođeni u zabludu da su njihovi glasovi i volja izmanipulisani. Činjenica je da se to nije desilo. To je bilo vidljivo i veče nakon što su birališta zatvorena - rekao je Đokić.

Predsjednik Socijalističke partije istakao je da je Centralna izborna komisija nakratko podlegla pritisku i izašla iz okvira svojih nadležnosti, a to je potvrđivanje i objavljivanje izbornih rezultata.

-Obaveza pobjednika i svih izabranih predstavnika naroda u institucijama je da nastave da rade i održavaju stabilnost Republike Srpske. Narod je odlučio da je dosadašnja politika bila ispravna i da je bolja Srpska moguća samo sa ozbiljnim političarima na njenom čelu - zaključio je Đokić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana