DEMOS napustio većinu u Zvorniku koju predvodi SNSD

Srna
DEMOS napustio većinu u Zvorniku koju predvodi SNSD

ZVORNIK - Predsjedništvo Gradskog odbora Demokratskog saveza (DEMOS) Zvornik saopštilo je da ova stranka od danas ni formalno niti suštinski nije dio skupštine većine niti koalicione vlasti na nivou grada.

U saopštenju je navedeno da je, nakon ranije iskazanog nezadovoljstva i neslaganja sa određenim pitanjima koja se odnose na lokalnu politiku, SNSD u Zvorniku "preduzeo niz politički nekorektnih poteza prema Demosu, što je kulminiralo današnjom smjenom direktora Doma zdravlja Zvornik, koji je član Demosa".

Predsjedništvo Gradskog odbora Demosa u Zvorniku konstatovalo je da su se članovi ove partije u ovom gradu u svim prethodnim predizbornim i postizbornim periodima ponašali krajnje korektno poštujući koalicione sporazume.

"O daljim koracima odlučiće Gradski odbor stranke, a o svemu smo upoznali i organe stranke na republičkom nivou, te zahtijevali hitnu sjednicu Predsjedništva Demosa", navodi se u saopštenju koje je potpisala predsjednik Gradskog odbora Demosa u Zvorniku Spomenka Stevanović.

Demos je sa SNSD-on dugo godina bio dio skupštinske većine i koalicione vlasti na nivou grada Zvornika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana