Cvijanović: Uvjerena sam da će Mađarska nastaviti da jača svoju političku i ekonomsku poziciju

Srna
Cvijanović: Uvjerena sam da će Mađarska nastaviti da jača svoju političku i ekonomsku poziciju

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je čestitku predsjedniku Mađarske Tamašu Šujoku, predsjedniku Vlade Viktoru Orbanu, kao i cjelokupnom rukovodstvu i građanima Mađarske, povodom mađarskog Nacionalnog praznika Svetog Stefana Ištvana, kojim se na današnji dan obilježava uspostavljanje mađarske države.

"Vama, cjelokupnom rukovodstvu, kao i prijateljskom narodu Mađarske upućujem iskrene čestitke povodom Nacionalnog praznika Svetog Stefana Ištvana, državotvorca koji je postavio temelje mađarske suverenosti.

Čvrsto sam uvjerena da će Mađarska i u budućnosti, uprkos svim izazovima, nastaviti da jača svoju političku i ekonomsku poziciju, kao i posvećenost regionalnoj saradnji", istakla je Cvijanović u čestitki.

Uz izraze duboke zahvalnosti za visok nivo političkog razumijevanja za prilike u BiH i Republici Srpskoj, ekonomsku saradnju i realizaciju zajedničkih projekata od značaja za sve građane, naglasila je Cvijanović, čestitam Svetog Stefana, sa željom da ovaj veliki praznik uvijek obilježavaju u miru i blagostanju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana