Cvijanović: Ukazano poštovanje svima koji su odbranili Srpsku i slobodu

Srna
Cvijanović: Ukazano poštovanje svima koji su odbranili Srpsku i slobodu

BANjAUKA - Dan Republike, 9. januar, obilježava se ponosno i veličanstveno kao i svake godine i tradicionalno je poslata poruka i ukazano poštovanje prema svima onima koji su odbranili Srpsku i slobodu, rekla je predsjedavajuća i srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović

“Ponosni smo i zbog toga što smo u teškim iskušenjima uspjeli naći pravi put i pokazati snagu Srpske noseći se sa brojnim izazovima”, rekla je Cvijanovićeva novinarima povodom 9. januara - Dana Republike Srpske.

Cvijanovićeva je rekla da je Dan Republike bio prilika za susret sa prijateljima i svima koji razumiju važnost postojanja Srpske.

“Posebno smo ponosni na to što smo spremni za sve buduće izazove uprkos raznim nerazumijevanjima prema određenim pojavama i procesima. Naše institucije su na tom planu uspjele da savladaju sve bitke, ali isto tako to ne bi bilo moguće da nemamo ono što se zove snaga našeg naroda, njegova posvećenost i ljubav i vjera prema Srpskoj. Čestitam svim građanima postanak Republike uz želju da ga proslavljamo i obilježavamo u budućnosti”, rekla je Cvijanovićeva.

Cvijanović izjavila je da vjeruje u Republiku Srpsku i slobodarsku ideju koja je u njenim temeljima.

"Vjerovala sam i vjerujem u Republiku Srpsku, jer ima ponosne i vrijedne ljude čija je ljubav prema Republici njen krvotok i najsnažniji imuni sistem", istakla je Cvijanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana