Cvijanović: Stanovnici Drvara uvijek bili poznati po slobodarskoj tradiciji

G.S.
Foto: RTRS

Drvar - Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović čestitala je video putem Dan opštine Drvara rukovodstvu, predstavnicima lokalnih institucija i građanima Drvara.

Cvijanović je naglasila da su „Drvar i stanovnici Drvara uvijek bili poznati po svojoj slobodarskoj tradiciji, bili su ljudi koji su znali da cijene i da se bore za slobodu, i za nju su uvijek davali zaista veliku cijenu“, prenosi RTRS.

„Rekla bih da se građani Drvara i danas bore za svoje mjesto u okviru opštine, ali isto tako i da su suočeni sa brojnim problemima i sa maćehinskim odnosom i kantonalnih i federalnih vlasti. Ali isto tako znam da svaki stanovnik Drvara zna koliko su institucije Republike Srpske i Srbije opredijeljene da zajedno s njima prevazilaze probleme u budućnosti“, rekla je Cvijanović.

Cvijanović je napomenula da se „važnost ovog dana treba posmatrati u okviru opredijeljenosti Drvara da iskaže svoj slobodarski duh“.

„To je bio veliki dan kada su građani Drvara ustali da se bore protiv velikog zla koje se nadvilo nad našim prostorima. Želim vam ubrzan razvoj vaše opštine, a vama i vašim porodicama sve najbolje“, poručila je Cvijanović.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana