Cvijanović: Srpska i Srbija jake uprkos izazovima

SRNA
Cvijanović: Srpska i Srbija jake uprkos izazovima

BEOGRAD- Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izrazila je večeras u Beogradu uvjerenje da će Srbija i u budućnosti biti veliki oslonac Republici Srpskoj.

Cvijanovićeva, koja prisustvuje tradicionalnom novogodišnjem i božićnom prijemu Ministarstva odbrane Srbije, istakla je da je okupljanje u Srbiji uvijek zadovoljstvo.

"Božić i novogodišnji praznici su vrijeme da se sumiraju određeni rezultati. Nama je drago što je, uprkos silnim problemima i izazovima sa kojima smo svi bili suočeni, Srbija ostala jaka i stabilna, kao i Republika Srpska", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Beogradu pred početak prijema.

Ona je naglasila da rukovodstva Srbije i Srpske znaju šta rade i zbog čega se bave određenim stvarima. "Sigurna sam da će i u budućnosti Srbija biti veliki oslonac Republici Srpskoj", naglasila je Cvijanovićeva.

U Domu Garde na beogradskom Topčideru u toku je novogodišnji i božićni prijem kojem prisustvuju brojne visoke zvanice među kojim su i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Domaćini prijema su ministar odbrane Srbije Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana