Cvijanović: Ponosna sam zbog plemenitosti Srpske

Srna
Cvijanović: Ponosna sam zbog plemenitosti Srpske

BANjALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je na donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima" da je ponosna na plemenitost, želju i sposobnost društva Srpske da se mobiliše oko dobrih i lijepih stvari kao što je pomoć pojedincima ili grupacijama u društvu da ozdrave ili prevaziđu određene zdravstvene probleme.

Cvijanovićeva je navela da je ovogodišnja akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" uspjela.

"Ne zbog toga što smo mi skupili taj novac koji je sigurno i potreban da bi se uspostavio registar, nego zato što nas je okupila i dala priliku da pokažemo da smo ljudi koji žele da pomognu drugima", rekla je Cvijanovićeva novinarima.

Ona je dodala da je ponosna i na period tokom kojeg je kao predsjednik Republike Srpske bila na čelu organizacije akcije "S ljubavlju hrabrim srcima".

Cvijanovićeva je istakla da 14 godina uspješnih akcija "S ljubavlju hrabrim srcima" dokazuju sposobnost Republike Srpske.

"Ovdje nije samo stvar o tome da li vi u okviru zdravstva nešto imate ili nemate, ovdje je stvar i cijeli hodogram koji treba da razvijete kroz ovakvu akciju", navela je Cvijanovićeva.

Ona je ponovila da je ponosna na Republiku Srpsku i njene građane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana