Cvijanović: MUP Srpske stub državnosti Republike

G.S.
Foto: Srna

BANjALUKA - Naš MUP je stub državnosti Republike Srpske i sigurno uzdanica da ćemo imati sigurnost naših građana i naše imovine, ali i zaštitu našeg ustavnog poretka , rekla je srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

I naravno oni imaju svoju posebnu ulogu kad je u pitanju obilježavanja Dana Republike, navela je Cvijanović.

Ona se zahvalila svima onima koji su pripadnici MUP-a, posebno onima koji su pokazali kroz posebno svoje djelovanje da su bili suočeni sa teškim situacijama, ali spašavali ljudske živote, iskoračili čak i iz onog profesionalnog, ma koliko oni bili skromni i smatrali da je to dio njihovih svakodnevnih aktivnosti, prenosi ATV.

„Mi razumijemo da u tome postoji velika poruka da su oni prije svega dobri ljudi, dobri pripadnici MUP-a i dobri građani Republike Srpske koji žele da pomognu drugim građanima koji su u nevolji“, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je iskazala zahvalnost MUP-u za sve ove godine zajedničkog razvoja, mira, nastojanja da se napravi stabilna Republika Srpska.

„Ovo je prilika da im se zahvalimo za sve ove godine gdje su predano radili i učinili Dan Republike isto tako dostojanstvenim i vrijednim“, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da je sigurna sam da će građani i ove godine masovno podržati ovu manifestaciju.

„Ovo je naš zajednički praznik, nije nikakav inat. Nije nikakva namjera da nekoga isprovociramo, ali je namjera da branimo i sebe i svoj identitet i braneći ga nikome ne mislimo niti činimo loše“, rekla je Cvijanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana