Cvijanović: Miličević ne smije da imenuje stvarnog krivca, pa stvara imaginarne

Srna
Cvijanović: Miličević ne smije da imenuje stvarnog krivca, pa stvara imaginarne

BANjALUKA- Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da, iako su na sasvim različitim političkim pozicijama, zaista joj je žao što je SDS suočen sa problemima u vezi sa izlaskom na izbore, ali izjave predsjednika SDS-a Milana Miličevića, osim što su besmislene i nimalo pametne, i krajnje su bezobrazne.

"Miličević očigledno ne smije da imenuje stvarnog krivca, pa zato stvara imaginarne. Valjda Miličević zna da SDS na listu OFAK nisu stavili ni SNSD niti Agencija za bankarstvo Republike Srpske", naglasila je Cvijanović za Srnu upitana da prokomentariše izjavu Miličevića da je "SNSD je preko svoje Agencije za bankarstvo naredio bankama u Republici Srpskoj da SDS ne može imati račun".

Ona je navela da prema Miličevićevoj antilogici ispada da su funkcioneri SNSD-a prvo sami sebi pogasili bankovne račune, da bi onda mogli ugasiti i SDS-u što je krajnja nebuloza.

"Neka se Miličević obrati američkoj Ambasadi, a onda i bankama i upita ih po kojem zakonu ili sudskoj presudi su to učinile, umjesto da iznosi ovakve patetične izmišljotine. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana