Čubrilović: Svesrpski sabor pokazaće da su Srbi za mir i toleranciju

Srna
Čubrilović: Svesrpski sabor pokazaće da su Srbi za mir i toleranciju

TESLIĆ - Svesrpski sabor u Beogradu, koji će biti održan 8. juna, pokazaće da su Srbi za mir, toleranciju i bezbjednost svakog stanovnika, izjavio je predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović.

Čubrilović je rekao novinarima u Tesliću da srpski narod na ovim prostorima mora da pokaže svoju posvećenost, prije svega, opstanku i očuvanju svojih nadležnosti.

On je izrazio očekivanje da će Svesrpski sabor naići na punu podršku građana u Republici Srpskoj, Srbiji i ostalim zemljama u kojima Srbi žive.

-Donošenjem određenih deklaracija pokazaće se svijetu da su Srbi za mir, toleranciju, bezbjednost svakog stanovnika, te da se neće podlijegati nikakvim atmosferama koje se dešavaju u regionu - poručio je lider DEMOS-a.

On je istakao da je Svesrpski sabor nešto što će ostaviti trajne poruke, ne samo za srpski narod, već i svim građanima sa ovih prostora.

Predsjednici Republike Srpske Milorad Dodik i Srbije Aleksandar Vučić najavili su za 8. jun Svesrpski sabor u Beogradu na kojem će biti potvrđeno jedinstvo srpskog naroda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana