Čubrilović: Koalicija spremna za funkcionisanje sa velikim stepenom jedinstva

Srna
Čubrilović: Koalicija spremna za funkcionisanje sa velikim stepenom jedinstva

BANjALUKA - Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović poručio je danas u Banjaluci da je koalicija u Republici Srpskoj spremna za funkcionisanje sa velikim stepenom jedinstva do sljedećih lokalnih izbora, ali i nakon njih.

Čubrilović je istakao da je ostao kratak period do raspisivanja izbora, te da su na današnjem sastanku koalicije usaglašenoi osnovni koraci koji će biti preduzimani u narednom periodu.

-Sigurno je da ćemo izbore pripremiti na najbolji mogući način kako bismo pokazali i dokazali, vodeći računa o Srpskoj, da ova koalicija ima i perspektivu i snagu - rekao je Čubrilović.

Naglasio je da je cilj koalicije da uspostavi red i zakon, kao i poštovanje konvencija koje su potpisane, a ne one koje su zamišljene.

U Narodnoj skuštini Republike Srpske održan je sastanak predstavnika stranaka vladajuće koalicije na nivou Republike Srpske.

Ispred SNSD-a prisustvovali su lider stranke Milorad Dodik, kao i potpredsjednici Željka Cvijanović i Radovan Višković, te generalni seretar Srđan Amidžić, te predsjednici Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić, Narodne partije Srpske Darko Banjac, te Socijalističke partije Petar Đokić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana