Čubrilović čestitao Brnabićevoj

Srna
Foto: Arhiva

BANjALUKA- Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je Ani Brnabić ponovni izbor za predsjednika Vlade Srbije i istakao da je jaka, stabilna i prosperitetna Srbija garant stabilnosti i mira i pokretač razvoja cijelog regiona, te snažan oslonac Republici Srpskoj i Srbima u regionu i svijetu.

"Na osnovu Vašeg ekspozea uvjereni smo da će Vlada Srbije, u skladu sa Sporazumom o specijalnim paralelnim vezama, i bratskim i prijateljskim odnosima, nastaviti saradnju sa institucijama Republike Srpske, prvenstveno u oblasti ekonomije, kulture, nauke i obrazovanja, kao i u drugim sferama života", naveo je Čubrilović u čestitki.

On je izrazio zahvalnost za bratsku pomoć i podršku koju Srbija pruža Republici Srpskoj.

Čubrilović je iskazao uvjerenje da će Brnabićeva zajedno sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i novoizabranim ministrima nastaviti da vodi politiku mira, stabilnosti i ekonomskog prosperiteta.

On je Brnabićevoj poželio uspjeh u budućem radu i da nova Vlada nastavi započete reformske procese i ubrzani razvoj Srbije u interesu svih građana.

Skupština Srbije izabrala je sinoć novu Vladu sa Anom Brnabić na čelu. /

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana