Ćosić ponovo kandidat za gradonačelnika

Srna
Ćosić ponovo kandidat za gradonačelnika

ISTOČNO SARAJEVO- Za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Istočno Sarajevo reizabran je Ljubiša Ćosić koji je i kandidat za gradonačelnika na narednim lokalnim izborima, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

Na sinoćnoj konstitutivnoj sjednici Gradskog odbora SNSD Istočno Sarajevo u novom sazivu verifikovani su članovi Gradskog odbora u ime šest opštinskih odbora, a izabrano je i Predsjedništvo čiji članovi su Strahinja Bašević, Mladen Maletić, Branko Koroman, Boško Jugović, Damjan Škipina, Boško Tomić, Jovan Katić, Ljubiša Ćosić, Miroslav Vujičić, Miroslav Bjelica i Dragomir Gagović.

Za potpredsjednike Gradskog odbora SNSD-a izabrani su Boško Tomić i Strahinja Bašević.

-Imajući u vidu njegov više nego kvalitetan dosadašnji, dugogodišnji rad, kako u SNSD, tako i lokalnoj zajednici, Gradski odbor je za gradonačelnika Istočnog Sarajeva ponovo, jednoglasno, kandidovao Ćosića, koji se na toj poziciji nalazi od februara 2021. godine - ističe se u saopštenju.

Stav Gradskog odbora SNSD-a je da je Ćosić tokom prethodna dva mandata na poziciji načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo, a zatim i u aktuelnom mandatu na mjestu gradonačelnika Istočnog Sarajeva, na najbolji način pokazao kako se rukovodi lokalnom zajednicom u interesu svih njenih stanovnika.

Zbog toga, Gradski odbor je siguran da će građani Istočnog Sarajeva svoje povjerenje na predstojećim izborima ponovo dati Ćosiću i tako omogućiti kontinuitet razvoja, kako grada Istočno Sarajevo, tako i svih njegovih opština.

Gradski odbor SNSD-a Istočno Sarajevo na sastanku je razmatrao i aktuelnu političku situaciju u kontekstu predstojećih lokalnih izbora u Republici Srpskoj i BiH, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana