Čađo: Hapšenje Ljubojevića nije namješteno

Agencije
Čađo: Hapšenje Ljubojevića nije namješteno

Banjaluka - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo izjavio da nema mjesta sumnjama i spekulacijama da je slučaj “Ljubojević” namješten, prenose agencije.

- Nema mjesta ovakvim sumnjama, jer su sve nadležne institucije donosile odgovarajuće odluke od početka do okončanja istrage, pa sve do određivanja pritvora bivšem direktoru “Šuma RS” Srđanu Ljubojeviću - rekao je Čađo danas novinarima u Banjaluci.

Reagujući na sumnju Socijalističke partije da je u ovom slučaju riječ o “obmani, odnosno namještaljci”, Čađo je rekao da institucije Srpske odgovorno rade svoj posao, ističući da Policija RS krajnje profesionalno, a ne autonomno, radi svoj posao u saradnji sa drugim institucijama.

- U predmetu “Ljubojević, kao i u svim sličnim predmetima, bile su uključene sve nadležne institucije - Policija RS, nadležno tužilaštvo i sudovi - naglasio je Čađo.

Socijalistička partija insistira da se slučaj hapšenja direktora Javnog preduzeća “Šume Republike Srpske” Srđana Ljubojevića odmah prepusti pravosudnim organima, jer javnost jedino tako može dobiti nedvosmislen odgovor o njegovoj nevinosti ili krivici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana