Brnabić: Nikakvi pritisci neće narušiti neraskidive veze Srbije i Srpske

Srna
Brnabić: Nikakvi pritisci neće narušiti neraskidive veze Srbije i Srpske

Predsjednik Skupštine Srbije Ana Brnabić istakla je nakon radnog ručka sa srpskim članom Predsjedništva BiH Željkom Cvijanović da će Srbija nastaviti da podržava Republiku Srpsku i da neraskidive veze neće narušiti nikakvi pritisci, dolazili oni spolja ili iznutra.

"Današnji susret je dobra prilika da razgovaramo o svim izazovima sa kojima se suočava naš narod i svemu što nas čeka u narednom periodu, kao i o načinima na koje ćemo na sve to odgovoriti. Mir i stabilnost su ključni za naš dalji napredak, čemu ćemo svakako težiti", napisala je Brnabićeva na "Instagramu".

Ona je navela da je sigurno da se neće dozvoliti bilo kakve dalje podjele među srpskim narodom i da je vrijeme da se pokaže da su Srbi ujedinjeniji nego ikada.

"Srbija će nastaviti da podržava Republiku Srpsku, ponosni smo na naše neraskidive veze i to neće narušiti nikakvi pritisci, dolazili oni spolja ili iznutra", naglasila je Brnabićeva.

Ona je dodala da je imala radni ručak sa Cvijanovićevom i da su, bez obzira na to na kojim su funkcijama, uvijek imale izvanrednu saradnju i da će tako ostati i u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana