Bjelica: Isak preskočio trening u teretani

Srna
Bjelica: Isak preskočio trening u teretani

SOKOLAC - Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica rekao je da je Ramo Isak po ko zna koji put samo dokazao da je velika neznalica.

Na pitanje Srne da prokomentariše to što je federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak podnio danas Tužilaštvu BiH krivičnu prijavu protiv njega jer je, kako je naveo, veličao "ratnog zločinca" Radovana Karadžića, Bjelica je odgovorio da nije počinio bilo kakvo krivično djelo, niti je ikada u životu sijao mržnju, što se za Isaka ne može reći.

"Isak je očito jutros preskočio trening u teretani, pa 'nacionalne' mišiće pokušava da bilda na meni dokazujući valjda kako je veliki Bošnjak, jer je to i jedino što radi. Politička karijera mu se zasniva na tome da 'glumi' velikog Bošnjaka i da se tako dokazuje bošnjačkoj javnosti", naglasio je Bjelica.

Bjelica je jutros podsjetio na istorijsku činjenicu - godišnjicu izbora Radovana Karadžića za prvog predsjednika Republike Srpske 18. decembra 1992. godine, nakon čega je Isak podnio krivično prijavu protiv njega i, kako prenose federalni mediji, zatražio od Tužilaštva da prijavu odmah i bez odlaganja uzmu u razmatranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana