Banjalučani na Božić upali u kuću i pretukli oca i sina

Srna
Banjalučani na Božić upali u kuću i pretukli oca i sina

BANjALUKA - Banjalučka policija identifikovala je D.D. i V.D. koji su osumnjičeni da su na Božić napali dvojicu muškaraca u porodičnoj kući.


Iz Policijske uprave Banjaluka su naveli da je napadnuti prijavio da su 7. januara oko 22.20 časova dva nepoznata muškarca ušla u kuću u Banjaluku, oštrim predmetom oštetila vrata i namještaj, te napala njega i oca i nanijelim im povrede.

Njima je ukazana ljekarska pomoć, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dvojica Banjalučana D.D. i V.D, koji su identifikovani juče, osumnjičeni su da su počinili krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, tjelesna povreda i teška tjelesna povreda.

U saopštenju je navedeno i da su policijski službenici u Čelincu izvršili kriminalističku obradu lica Đ.D. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Ovo lice se sumnjiči da je u petak, 6. janaura, nešto poslije ponoći bacilo flašu na staklo ulaznih vrata poslovince pravnog lica u Čelincu, koja je tom prilikom oštetilo.

Policija u Prnjavoru preduzima mjere na dokumentovanju krivičnog djela proganjanje, nakon jučerašnje prijave lica čiji su inicijali S.K, Z.K. i G.K. da kontinuirano uznemiravaju, vrijeđaju, progone njega i članove njegove uže porodice, te neovlašteno ulaze na njegov posjed koji oštećuju.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana