Žena ubila troje djece, pa sebe

GS
Žena ubila troje djece, pa sebe

VEST HEJVN – Žena iz američke savezne države Jute i njena tri djeteta pronađeni su mrtvi u automobilu, a zvaničnici okruga Veber vjeruju da se radi o trostrukom ubistvu i samoubistvu.

Maribelj Ibara (32) ubila je svoju djecu, staru četiri, dvije i jednu godinu, pa se potom upucala, rekao je policijski poručnik Terans Lavli.

Inspektori su do ovakvog zaključka došli na osnovu video snimka, fizičkih dokaza, očevidaca i razgovora sa članovima porodice, prenio je AP, dodajući da je pištolj pronađen u vozilu.

Istragom će pokušati da se utvrdi šta je dovelo do pucnjave.

Članovi Ibarine porodice proslijedili su novinarima pisano saopštenje i rekli da "duboko pate" zbog gubitka života djece koju su nazvali "smislom života".

- Kao porodica, nažalost, ništa nismo znali o njenom mentalnom zdravlju. Uvijek smo je gledali kao brižnu majku, što nas još više šokira. Ovaj bol je nešto što ne želimo da iko doživi, navodi se u saopštenju.

Ibarin komšija Daren King rekao je za TV KSL da se Maribelj nedavno vratila u očevu kuću, čija je supruga preminula ovog ljeta.

- Nakon što je izgubio suprugu staru 50 godina, sada je izgubio ćerku i unuke. Njegovi unučići su bili njegov život, rekao je King, prenosi Tanjug.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana