Žena britanskog milionera pronađena smrznuta u automobilu

Agencije
Žena britanskog milionera pronađena smrznuta u automobilu

London - Nikol Falkingem (41), supruga milionera Džonatana Falkingema (50), generalnog direktora uspješne kompanije “Urban Spleš” sa sjedištem u Mančesteru, u petak ujutro je pronađena smrznuta u kolima na prilaznom putu koji vodi do kuće njenih prijatelja u Liverpulu, prenose agencije.

Par je, inače, već neko vrijeme živio odvojeno i vodio ogorčenu brakorazvodnu parnicu.

Prvi nalazi sudskih patologa ukazuju da je smrt Falkingemove najvjerovatnije nastupila usljed smrzavanja i trovanja alkoholom, mada tačne okolnosti tek treba da budu razjašnjene. 

Prijatelji na čijem posjedu je nađeno njeno tijelo uhapšeni su zbog uzgajanja kanabisa na svom imanju, ali su u međuvremenu pušteni uz kauciju.

Nikol Falkingem je u januaru svoj status na “Fejsbuku” promijenila u “slobodna”, a prijateljima s kojma je kobne noći izašla povjerila se da vodi mučnu brakorazvodnu parnicu i da se nada velikodušnom poravnanju.

U međuvremenu se, međutim, ispostavilo da je firma njenog muža, koja se bavi nekretninama, upala u dugove, a tek ostaje da se vidi da li su te okolnosti povezane s njenom smrću.

Prema riječima osoblja bara Vinsi u Liverpulu, gospođa Falkingem je u dobrom raspoloženju pila sa četiri prijatelja.

Ali, nakon što je društvo ispraznilo nekoliko boca vina, njeno stanje se promijenilo u komatozno.

- Vidio sam puno ljudi kako se opijaju, ali nikada nisam bio svjedok tako nagle promjene - tvrdi barmen.

Nakon što je pokušao da razgovara sa njom kako bi vidio da li je dobro, ustanovio je da ona nije u stanju da govori i pozvao policiju, ali oni su mu savjetovali da pozove hitnu pomoć.

Prije nego što je to učinio pojavili su se njeni prijatelji i odveli je, da bi ujutro bila pronađena mrtva na zadnjem sjedištu automobila “voksal insignija” koji je vlasništvo prijatelja koji su je odveli iz bara.

Nosila je štofanu jaknu sa kapuljačom i čizme na temperaturi od minus dva stepena.

Smrt Falkingemove se još smatra nerazjašnjenom, a detaljne toksikološke analize tek predstoje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana