Zakerberg se oglasio o atentatu na Trampa, evo šta misli o njegovoj reakciji

Tanjug
Zakerberg se oglasio o atentatu na Trampa, evo šta misli o njegovoj reakciji

VAŠINGTON - Reakcija bivšeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa nakon atentata je bila “žestoka” i inspirativna i to je razlog zbog koga ga mnogi ljudi vole, izjavio je izvršni direktor tehnološke kompanije Meta Mark Zakerberg.

On je je Trampovu reakciju opisao rečju “badass” koja se često koristi za nekog ko je čvrst, neustrašiv i buntovan.

“Donald Tramp koji se pridiže nakon pucnja i podiže svoju pesnicu u vazduh, sa američkom zastavom u pozadini, je jedna od najžešćih stvari koje sam video u životu”, naveo je Zakerberg.

Prema njegovim riječima, na mnoge Amerikance takav duh i borba djeluju emocionalno, što je razlog zbog čega mnogi vole Trampa, prenosi Blumberg.

Zakerberg je odbio da podrži Donalda Trampa ili njegovog vjerovatnog protivkandidata sadašnjeg predsednika Džoa Bajdena na novembarskim predsjedničkim izborima u SAD, rekavši da ne planira da se na bilo koji način angažuje.

Njujorška agencija ipak navodi da sve više lidera tehnološkog sektora u Silicijumskoj dolini kao što su Ilon Mask i investitori Andrisen i Horovic pokazuju simpatije za Trampa, a neki obećavaju i donacije za njegovu kampanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana