Zahid: Jedva čekam da budem dio "vječitog derbija" i pomognem da pobijedimo

Tanjug
Zahid: Jedva čekam da budem dio "vječitog derbija" i pomognem da pobijedimo

BEOGRAD - Norveški fudbaler Gajas Zahid rekao je danas za klupski sajt da je srećan što je došao u Partizan i istakao da jedva čeka da bude dio "vječitog derbija" i da pomogne ekipi da pobijedi.

- Konačno sam u Partizanu! Bili su to dugi pregovori, razgovarali smo nedjeljama i sada sam konačno ovdje. Bio sam u sportskom centru, odradio sam drugi trening, sve je bilo dobro. Sportski centar je veoma lijep. Dobro se osjećam, u dobroj sam formi i spreman sam da pomognem ekipi. Nisam igrao utakmice od juna, tako da jedva čekam da počnem sa utakmicama, tad ću se osjećati još bolje. Spreman sam da pomognem ekipi da ostvari dobre rezultate u budućnosti - rekao je Zahid na početku razgovora za klupski sajt.

Vezista ističe da je svjestan u kakav je klub došao.

-Svi znaju za Partizan. To je veliki klub, svi su čuli za Partizan i rivalitet sa Crvenom zvezdom. Partizan je veliko ime u Evropi i nije bilo razloga da ne prihvatim ponudu. Dobro je za mene što sam deo takvog kluba. Pogledao sam najzanimljivije dijelove utakmica, navijače, ispratio sam i nekoliko posljednjih utakmica u ligi i Evropi. Atmosfera na stadionu je bila super, jedva čekam da budem dio tih utakmica. Jedva čekam da budem deo "vječitog derbija" i da pomognem da pobijedimo - optimističan je Zahid.

Doskorašnji član Ankaragučua je govorio i o tome gdje se na terenu najbolje snalazi.

-Moja pozicija je desetka, mada sam prethodnih godina više igrao kao osmica, ojsećam se komforno na obje pozicije. Mogu da pomognem i na drugim pozicijama, ali najviše na ove dvije. Igrač sam koji je dobar sa loptom, volim da asistiram i postižem golove, mislim da time najviše mogu da pomognem ekipi – naglasio je.

Na kraju se obratio i navijačima Partizana.

- Poruka navijačima je da jedva čekam da ih upoznam, da zaigram pred njima, da im dam dobre uspomene u budućnosti, ali i da ih zabavim. Uvijek ću davati maksimum, a nadam se da će navijači uživati u fudbalu koji ćemo im pružiti - zaključio je Zahid.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana