Zaharova: Zatvaranje OI gore od otvaranja!

Agencije
Zaharova: Zatvaranje OI gore od otvaranja!

Portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova reagovala je na zatvaranje Olimpijskih igara u Francuskoj

Francuska nije propustila priliku i učinila je da ceremonija zatvaranja letnjih Olimpijskih igara 2024. u Parizu bude još gora od otvaranja, ocijenila je portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

"Jedino što je gore od otvaranja Olimpijskih igara u Parizu bilo je njihovo zatvaranje. Francuska nije propustila ovu šansu. Hvala na iskrenosti. Bez vela tajnosti ili nagoveštaja. Sve je jasno: pali anđeo pretvara ljude u zombije, potčinjava čovječanstvo svojoj volji, koje ima sve manje vremena", napisala je Zaharova na Telegramu.

Prema njenima riječima, brojni članci i recenzije ukazuju da su "mnogi ljudi bili svesni onoga što su vidjeli".

"Citati iz Biblije, upućivanje na istorijska oličenja teme, analogije i paralele. Šok. Nikome ne bi palo na pamet da iznese svoj omiljeni argument 'svi lažete' kao odgovor na tako očigledan satanizam", dodala je, prenosi RT Balkan.

Kako je istakla, stidljivi pokušaji da se "svečanost" ocijeni sa stanovišta pozorišne umetnosti i režiranja velikih javnih događaja, ne shvatajući ono glavno, udavili su se u jaucima onih koji su ugledali svjetlost.

"Zlatni moljac, željan da zavlada svetom u znak osvete za srušene ambicije, ili ljubav, koja spasava i uzdiže kroz prevazilaženje samog sebe – sada su individualni izbor svakoga", zaključila je Zaharova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana