Vučić: Za mene ne mogu ništa da kažu, pa napadaju decu

Tanjug
Vučić: Za mene ne mogu ništa da kažu, pa napadaju decu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras povodom novih napada na njegovu porodicu, da to govori najviše o onima koji to čine, jer za njega ne mogu ništa da kažu, pa onda napadaju djecu.

"Nek ne napadaju više mog sina, jer on je i kada ima 16 i 25 godina moje dete, pa i kada bude imao 35 i 55, ako slučajno budem živ, biće moje dete", rekao je Vučić za TV Pink na pitanje da prokomentariše pisanje "Danasa" o tome o čijem trošku je Danilo Vučić bio na Fudbalskom prvenstvu u Njemačkoj.

S tim u vezi, on je poručio političkim protivnicima da prestanu da prozivaju njegovu djecu i da napadaju njega. 

"Ja ih samo molim da napadaju mene, što inače rade svaki dan, ali ne vredi, čim im ja ovo kažem, oni će još više i još jače da napadaju decu. Ima jedan primer, sećate se kada su puštali sa razglasa za jednog političara, vikali su mu da je lopov, on je izašao i počeo da plače i kaže, pa napadate mi decu, ali niko ti decu nije pomenuo. A on kaže, moje deca ne vole da čuju da sam lopov. Oni ništa meni ne mogu da kažu i ne mogu da napišu ni lopov, mogu da lažu za Jovanjicu i za ne znam šta, pa onda kažu, i za to, izvinite, lagali smo, a onda napadaju decu, ali to govori o njima mnogo više nego o meni", naveo je predsjednik.

Napomenuo je i da su danas krenuli napadi i na Vladimira Đukanovića.

"Postao im je omiljena meta, to mora da neki tužilac smislio. Ali neka, samo mu dižu rejting u stranci", rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana