Vezao je, pa je ubio: Ovo je monstrum koji je tjerao djevojku da gleda kako joj kopa grob

GS
Vezao je, pa je ubio: Ovo je monstrum koji je tjerao djevojku da gleda kako joj kopa grob

Ejmi Hog (43), ubijena je u invalidskim kolicima, a za stravičnu smrt su optuženi Toni Lorens Šarbono i njegova djevojka Brendi Lufi.

Muškarac iz Misurija i njegova sadašnja djevojka se suočavaju sa optužbama za ubistvo više od mjesec dana nakon napada na Tonijevu bivšu djevojku.

Toni je osumnjičen da je navodno vezao svoju bivšu, Ejmi, za invalidska kolica i natjerao je da gleda kako joj kopa grob prije nego što ju je ubio.

Nekoliko dana prije ubistvo, 20. juna, Toni se žestoko posvađao sa bivšom djevojkom i tom prilikom ju je navodno "gazio i udarao", navodi se u dokumentima. Žena je zatim nestala.

Šarbonova nova djevojka, Brendi Lufi (40), priznala je istražiteljima da je pomogla Toniju da stavi Ejmi u invalidska kolica i da je veže kaiševima.

Oni su tada stavili Ejmi u invalidska kolica i vezali joj ruke i noge. Vlasti su saopštile da su njih dvoje stavili lopate, cerade, pijuk i pištolj u Šarbonovo vozilo prije nego što su Ejmi odvezli u šumovito područje u blizini njegove kuće. Ona je navodno bila vezana za invalidska kolica tokom cijelog incidenta.

Ejmi je bila primorana da gleda kako Šarbono kopa plitku grobnicu prije nego što joj je pucao "u glavu, a zatim je zakopao", prema tužiocu.

On je navodno počeo da kopa grob prije nego što je izvadio Ejmi iz kolica i upucao je. Nakon toga ju je sahranio i prekrio njen grob velikim kamenjem i lišćem, dok je njegova djevojka bila kolima i čuvala stražu, rekli su nadležni.

Njih dvoje su navodno pokušali da prikriju ubistvo tako što su spalili kaiševe i ceradu i bacili Ejminu torbicu u rijeku. Njena torbica je pronađena sredinom jula, kada su istražitelji shvatili da je vjerovatno ubijena.

Hogue je identifikovala žena njenog sina Korbina Krajdera, Tejlor Krajder.

"Ejmi ni na koji način nije zaslužila ono što joj se dogodilo. Djevojka i ja smo upravo dobili sina, a ona je nestala 4 dana nakon njegovog rođenja. Pošto smo mi u Luizijani, a Ejmi u Misuriju, Ejmi nikada nije upoznala svoje prvo unuče", rekao je Tejlor Krajder, sin ubijene Ejmi.

Šarbono je optužen za ubistvo prvog stepena, otmicu prvog stepena, napad u porodici prvog stepena, napuštanje leša, manipulisanje fizičkim dokazima u krivičnom gonjenju i zavjeru za otmicu.

Lufi je optužen za teško ubistvo, otmicu prvog stepena, napuštanje leša, zaveru za otmicu i neovlašćeno korišćenje fizičkih dokaza u krivičnom gonjenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana