Ujak osumnjičen da je ubio malu Mariju (8)

GS
Ujak osumnjičen da je ubio malu Mariju (8)

BUKUREŠT - Tridesetdvogodišnji muškarac iz okruga Botošani u Rumuniji, osumnjičen je da je ubio svoju osmogodišnju nećakinju Mariju. Policija ga je uhvatila u blizini njegove kuće nakon što je ispalila dva hica.  Osumnjičeni je djevojčici ujak.

Sumnjiče ga da je ubio osmogodišnju djevojčicu koja je otišla od kuće u petak uveče, a koja je pronađena mrtva u šumarku na obodu sela u kom je živjela.

-Muškarac (32) je uhvaćen u blizini svoje kuće Muškarac osumnjičen da je izvršio djelo identifikovan je i uhvaćen od strane policije. Viđen je dok je išao prema svojoj kući. Dva pucnja su ispaljena u vertikalnoj ravni bez registrovanih žrtava ili druge štete - saopštio je Policijski inspektorat okruga Botošani (IPJ) Botošani, dodajući da je intervencija bila teška.

Marija Silvija Čika Roša otišla je od kuće u petak oko 20 časova, kod obližnjeg rođaka, ali se nikada nije vratila. Odmah je počela potraga, a tokom noći dijete je pronađeno mrtvo. Bila je bez odjeće i sa tragovima krvi po tijelu, a istražitelji sumnjaju da je prije nego što je ubijena bila silovana.

U potrazi za osumnjičenim učestvovali su policijski službenici IPJ Botošani, žandarmi, vatrogasci, granična policija, predstavnici Brigade za organizovani kriminal (BCCO) i Odjeljenja za specijalne operacije (DOS), koji su koristili i dron i helikopter.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana