Uhapšen muškarac koji je seksualno uznemiravao novinarku dok je izvještavala

Tanjug
Foto: Skrinšot

MADRID - Španska policija uhapsila je muškarca zbog sumnje da je seksualno napao novinarku Isu Balado, odnosno da je navodno dodirnuo po guzici tokom televizijskog prenosa uživo.

Balado je izvještavala o pljački u Madridu u utorak kada joj je prišao muškarac koji je zatim izgleda dodirnuo po guzici, što je negirao kada se ona suočila s njim, objavio je Bi-Bi-Si (BBC).

Balado je pokušala da nastavi, ali ju je prekinuo voditelj programa Načo Abad koji je rekao: "Isa, oprosti mi što te prekidam... ali da li ti je upravo dodirnuo guzicu?".

Balado je to potvrdila, a Abad joj je rekao da stavi "budalu" pred kameru, nakon čega snimak pokazuje novinarku i čovjeka koji stoji pored nje smijući se.

Balado je pitala čovjeka da li mora da je dodiruje jer je u programu uživo, na šta je on negirao da je dodirnuo, a dok je odlazio pokušao je da je dodirne po glavi.

Policija je kasnije saopštila na platformi Iks (Tviter) da je muškarac uhapšen zbog navodnog napada na novinarku dok je vodila televizijsku emisiju uživo.

Španska ministarka rada Jolanda Diaz rekla je da uhapšeni muškarac ne bi trebalo da prođe nekažnjeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana