Uhapšen Amerikanac koji je upucao šestogodišnju devojčicu i njenu roditelje

G.S.
Uhapšen Amerikanac koji je upucao šestogodišnju devojčicu i njenu roditelje

TALAHASI - Muškarac iz Sjeverne Karoline uhapšen je na Floridi pošto je optužen da je upucao šestogodišnju devojčicu i njene roditelje nakon što je košarkaška lopta uletjela u njegovo dvorište, objavio je danas Bi-Bi-Si (BBC). 

Policija je saopštila da se Robert Luis Singletari (24) predao vlastima u Tampi u četvrtak uveče nakon dvodnevne potrage. Djevojčica i njena majka su zbrinute u bolnici i otpuštene, ali je otac teško povređen, saopštila je policija.

Singletari se suočava sa četiri tačke optužnice za pokušaj ubistva prvog stepena. Policija će ga takođe optužiti po još dvije tačke: za napad smrtonosnim oružjem sa namjerom ubistva i za posjedovanje vatrenog oružja, iako se već vodi kao prestupnik.

Osumnjičeni je od ranije poznat policiji jer je u decembru napao svoju djevojku maljem. 

Policija okruga Gaston dobila je u utorak poziv hitne pomoći u vezi sa pucnjavom, a komšija je rekao novinarima da je do pucnjave došlo nakon što se košarkaška lopta otkotrljala u dvorište osumnjičenog. 

Lokalni stanovnici rekli su da je osumnjičeni vikao na djecu kada su otišla da uzmu loptu, a zatim je otac jednog djeteta otišao do osumnjičenog i prigovorio mu. 

Pucnjava je posljednja u nizu nasilnih incidenata uz korišćenje vatrenog oružja širom SAD u koje su umiješani mladi Amerikanci za koje se navodi da su greškom prišli pogrešnoj osobi ili kući. U Teksasu, 18-godišnja navijačica Pejton Vašington teško je povrijeđena u utorak nakon što je pokušala da uđe u pogrešno vozilo na parkingu u blizini Ostina u Teksasu.

U državi Njujork, 20-godišnja Kailin Gilis ubijena je u subotu nakon što je njen prijatelj dovezao automobil u kojem je bila pogrešnim prilazom. U Misuriju, 16-godišnji Ralf Jarl pogođen je u glavu i ruku prošlog četvrtka kada je pozvonio na vrata na pogrešnoj adresi.

 

 

 

 pic.twitter.com/QAhw6XcZ1W

— Ken (@kenlemonWSOC9) April 19, 2023

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana