U ukrajinskom granatiranju Šebekina ima poginulih i povrijeđenih

Tanjug
Foto: Ilustracija

MOSKVA - U ukrajinskom granatiranju grada Šebekina u regionu Belgoroda jedna osoba je poginula, a sedam je povrijeđeno, izjavio je guverner Belgorodske oblasti Vjačeslav Gladkov.

Muškarac je preminuo od zadobijenih rana pre dolaska Hitne pomoći, dok su šest muškaraca i jedna žena povrijeđeni, preneo je Interfaks.

“Ekipe Hitne pomoći odvezle su u bolnicu u Belgorodu tri osobe sa različitim povredama od gelera. Još jedan muškarac sa povredama od gelera prebačen je u regionalnu kliničku bolnicu”, naveo je Gladkov. 

Prema njegovim riječima, troje povrijeđenih nije sačekalo Hitnu pomoć i samostalno je otišlo u centralnu okružnu bolnicu Šebekinski, dva muškarca su imala povrede kuka, a jedna žena rane od gelera.

Gladkov je kazao da su konstatovana oštećenja na tri stambene zgrade, dva javna objekta, pet privrednih objekata i industrijskom preduzeću u gradu. 

Oštećeno je i 20 automobila, naveo je on.

Ranije danas, Gladkov je rekao da je jedan civil povređen u napadu kamikaza dronovima ukrajinskih oružanih snaga u gradu Grejvoron i da je hospitalizovan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana