U pucnjavi u Filadelfiji najmanje četiri osobe ubijene

Tanjug
U pucnjavi u Filadelfiji najmanje četiri osobe ubijene

FILADELFIJA – Četiri osobe su poginule, još četiri su povređene u pucnjavi u Filadelfiji, a osumnjičeni je priveden, saopštili su lokalni mediji pozivajući se na informacije iz policije.

Portparol policijske uprave Filadelfije, najvećeg grada u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, potvrdio je Rojtersu da ima "više žrtava iz vatrenog oružja", ali nije saopštio više detalja o  incidentu koji se dogodio u ponedeljak uveče.

Oko 20:40 časova po lokalnom vremenu, otprilike 10 minuta nakon što su odjeknuli pucnji, policija je izvjestila da su uhapsili osumnjičenog muškarca koji je nosio neprobojni prsluk, kao i da su pronašli pušku i pištolj u obližnjoj uličici, saopštio je " Filadelfija Inkvajer".

Ovaj list, kao i podružnica ABC Njuza iz Filadelfije, izvijestili su da su dvoje upucanih maljoletnici, ali nije poznato da li su među poginulima.

Drugi detalji ovog incidenta nisu objavljeni.

Do pucnjave je došlo dan nakon što su dvije osobe poginule, a 28 ih je povrijeđeno, uključujući 14 djece, u masovnoj pucnjavi u Baltimoru u američkoj državi Merilend koja se dogodila u nedjelju poslije zabave.

Policija je saopštila da još uvijek traga za više osumnjičenih za tu pucnjavu, navodi Rojters.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana