U požaru u kući stradalo troje djece, policija sumnja na ubistvo!

Tanjug
U požaru u kući stradalo troje djece, policija sumnja na ubistvo!

SIDNEJ - Troje djece, uključujući bebu od 10 mjeseci, poginulo je u požaru koji je rano jutros izbio u jednoj kući kod Sidneja, a lokalni mediji navode da australijska policija slučaj istražuje kao ubistvo.

Hitne službe su oko  sat poslije ponoći po lokalnom vremenu pozvane na imanje u Lalor Parku, naselju udaljenom oko 35 kilometara zapadno od centra Sidneja, saopštila je policija, a prenosi Rojters.

Dvojici dječaka, uzrasta dvije i četiri godine, hitna medicinska pomoć je pružena na licu mesta, ali su oni preminuli nedugo nakon prijema u bolnicu.

Nakon što je vatra ugašena, pronađeno je i beživotno tijelo desetomesečne djevojčice, navela je policija.

Još četvoro dece, uzrasta od šest do 11 godina, je u stabilnom stanju u bolnici, kao i njihova majka, koja je na liječenju zbog udisanja velike količine toksičnog dima.

Povrijeđeni muškarac starosti 28 godina, koji je ometao napore policije da uđe na imanje, uhapšen je i pod policijskim nadzorom prevezen u bolnicu.

-Inspektori odjeljenja za ubistva preuzeli su istragu u ovom slučaju koji se smatra ubistvom u krugu porodice. U ovom trenutku čini se da je 28-godišnji muškarac odgovoran za višestruko ubistvo -  izjavio je predstavnik policije Deni Doerti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana