Tramp prekinuo skup u Filadelfiji i počeo da pušta muziku (VIDEO)

Tanjug
Tramp prekinuo skup u Filadelfiji i počeo da pušta muziku (VIDEO)

FILADELFIJA - Predizborni skup republikanskog kandidata na predsjedničkim izborima u SAD Donalda Trampa u predgrađu Filadelfije spontano se pretvorio u koncert, jer je bivši predsjednik prestao da odgovara na pitanja kada mu je rečeno da je dvoje ljudi u publici zatražilo pomoć ljekara, i preuzeo ulogu di-džeja.

Moderatorka skupa je bila guvernerka Južne Dakote, Kristi Noem, koja je primuhetila da je u sali previše toplo, a Tramp je potom pitao da li rade klima-uređaji, prenosi Glas Amerike.

Kada je miting prekinut, Tramp je zatražio da se pusti pjesma "Ave Marija", a potom je predložio da se veče završi tako što će publika ostati na svojim mjestima i uživati u njegovom izboru pjesama, umesto da ga sluša kako odgovara na pitanja.

Mnoge njegove pristalice su se uputile ka izlazima, ali su neki od prisutnih ostali do kraja, a scena u Filadelfiji, u Pensilvaniji, kako kažu Trampovi saradnici, podsjećala je na prijeme u Mar-a-Lagu - imanju na Floridi gdje Tramp rado preuzima ulogu di-džeja na sastancima sa bogatim članovima svog privatnog kluba.

Portparol Donalda Trampa, Stiven Čeng, napisao je na mreži Iks da se "nešto veoma posebno dogodilo u Pensilvaniji" i dodao da je Tramp "drugačiji od svih ostalih političara u istoriji, i to je sjajno".

Međutim, poslije ovog skupa, demokratska predsjednička kandidatkinja Kamala Haris dovela je u pitanje Trampovo mentalno zdravlje.

-Nadam se da je sa njim sve u redu - napisala je Kamala Haris na svom nalogu na mreži Iks.

Kampanja Harisove, koja je počela agresivno da dovodi u pitanje Trampovo zdravstveno i mentalno stanje, saopštila je da je na skupu u ponedjeljak uveče republikanski predsjednički kandidat djelovao "izgubljeno, zbunjeno i usporeno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana