Tramp osudio govor Kamale Haris: Šta joj je sve zamjerio

Tanjug
Tramp osudio govor Kamale Haris: Šta joj je sve zamjerio

VAŠINGTON - Bivši predsjednik SAD i republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp osudio je govor demokratske kandidatkinje Kamale Haris na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji i posebno ukazao na stvari koje nije spominjala u svom 45-minutnom govoru.

-Nije spomenula Kinu, nije pomenula energiju, nije spomenula Rusiju i Ukrajinu, nije spomenula glavne teme današnjice koje uništavaju našu državu -naveo je Tramp na platformi "Trut soušal" ubrzo nakon što je Haris završila svoj govor.

Takođe je spomenuo da u SAD postoji 60 miliona ljudi koji žive u siromaštvu i da "čak ni ona (Kamala Haris) ne govori o njima", prenosi Foks njuz.

-Nema posebnih programa, samo priča, nema djelanja - Zašto to nije uradila prije tri i po godine - napisao je Tramp u objavi.

Takođe je nazvao Kamalu Haris "radikalnom marksistkinjom" i rekao da se ona "zalaže za nesposobnost i slabost".

Haris je u svom govoru nazvala Trampa "neozbiljnim čovjekom" i rekla da su "posljedice vraćanja Donalda Trampa u Belu kuću izuzetno ozbiljne".

-On (Tramp) ne bi poboljšao vaš život, ne bi ojačao našu nacionalnu bezbjednost, već bi služio jedinom klijentu koga je ikada imao – sebi - rekla je Haris.

Posljednje večeri Demokratske nacionalne konvencije, Kamala Haris je i zvanično prihvatila da bude predsjednički kandidat te stranke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana