Tramp nakon suda posjetio kubanski restoran, naručio hranu za sve okupljene

Tanjug
Tramp nakon suda posjetio kubanski restoran, naručio hranu za sve okupljene

MAJAMI - Bivši američki predsjednik Donald Tramp se juče, nakon saslušanja po optužnici za zadržavanje povjerljivih dokumenata, pojavio u kubanskom restoranu u Majamiju.

Na video-snimku koji je objavljen na društvenim mrežama, vidi se kako Tramp pozdravlja pristalice u restoranu "Versaj" u Maloj Havani, piše Dejli mejl.

Njemu su okupljeni otpjevali rođendansku pesmu, pošto danas slavi 77. rođendan, nakon čega je bivši predsjednik naručio hranu za sve.

On je prethodno posjetio jednu pekaru u kojoj je izjavio da su SAD korumpirana država.

-Imamo zemlju koja je korumpirana, koja nema granice. Imamo zemlju koja nema ništa osim problema - poručio je Tramp, prenio je Skaj njuz.

Bivši predsjednik SAD se prethodno izjasnio da nije kriv po optužnici u 37 tačaka za zloupotrebu povjerljivih dokumenata.

Njega su ranije privele američke vlasti, a u sudnici se u njegovo ime izjasnio advokat Tod Blanš koji je izjavio: "Svakako se izjašnjavamo da nismo krivi", prenosi Foks njuz.

Sud je donio odluku da bivši predsjednik SAD može da napusti sudnicu bez posebnih uslova.

Prema pisanju američkih medija, cijeli postupak je trajao nekoliko minuta.

Optužbe protiv Trampa rezultat su istrage koja je počela nakon što je Tramp navodno sprečavao Nacionalni arhiv da preuzme dokumenta koja su odnijeta iz Bijele kuće i prebačena u Mar-a-Lago.

Ovo je drugi put za dva mjeseca da je Tramp optužen za krivična djela.

Protiv bivšeg predsjednika je u Njujorku podignuta optužnica u vezi sa isplaćivanjem novca jednoj porno glumici, tokom predsjedničke kampanje 2016. godine, kako bi ćutala o navodnoj aferi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana