Tijela novorođenčadi na imanju

Glas Srpske
Tijela novorođenčadi na imanju

PARIZ - Tijela osam novorođenčadi pronađena su u selu Viler-o-Tertr, na sjeveru Francuske, a roditelji beba su uhapšeni, saopštila je francuska policija, a prenose agencije.

Tijela osam novorođenčadi pronađena su na dva kraja imanja u selu nedaleko od Lila, a bračni par 45-godišnjaka roditelji su beba.

Slučaj je izbio na vidjelo kada su novi vlasnici kuće, koja je pripadala roditeljima beba, prijavili policiji da su u bašti svog novog doma u tom selu otkrili kosture novorođenčadi.

Policijski službenici su potvrdili da su to posmrtni ostaci dvije bebe.

Prema izjavama komšija, policija je u nastavku istrage pretresla kuću na kilometar udaljenosti od imanja i tamo otkrila ostala tijela.

Isti izvor navodi da je riječ o kući u kojoj su živjeli roditelji koji su privedeni.

Policija je nastavila pretres.

Prema informacijama koje je radiju RTL dao izvor iz suda, 45-godišnja žena je priznala da je ubila najmanje deset beba.

Isti izvor je naveo da je ova žena, majka dvije djevojke, sistematski od 1988. godine gušila svoje bebe i skrivala svoje trudnoće od supruga.

Stanovnici Viler-o-Tertra bili su zaprepašćeni:

- Bili su to mirni, ljubazni i uljudni ljudi, nikada nisu pokazivali nikakve znakove abnormalnog ponašanja - izjavile su komšije i dodale da je muž čak izabran u gradski savjet.

U Francuskoj je proteklih godina zabilježeno više slučajeva u kojima su majke ubijale novorođenčad i potom sakrivale njihova tijela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana