Svjedok s Trampovog skupa: Primjetili smo...

Agencije
Svjedok s Trampovog skupa: Primjetili smo...

Greg, čovjek koji se nalazio u blizini mjesta na kojem se održavao skup Donalda Trampa u Batleru u Pensilvaniji, ispričao je za BBC kako je primjetio sumnjivog čovjeka na krovu.

- Primjetili smo tipa kako puzi po krovu zgrade pored nas, 15 metara od nas. Imao je pušku, jasno smo ga vidjeli s puškom, kazao je Greg, koji nije bio među publikom na samom skupu, ali je sa svoje pozicije mogao čuti govor bivšeg predsjednika Trampa.

Odjeknulo je pet hitaca

Naveo je kako su policiji ukazali na sumnjivog čovjeka na krovu. "Sljedeće što znaš, razmišljam u sebi zašto Tramp još uvijek govori? Zašto ga nisu povukli s pozornice?", zapitao se.

- Stojim i pokazujem na njega... Sljedeće što znaš, odjekne pet hitaca, dodao je. Iz BBC-ja su naglasili kako ne mogu sa sigurnošću potvrditi priču ovog svjedoka.

Podsjetimo, tokom Trampovog skupa iznenada su odjeknuli pucnjevi. Tramp se prvo spustio ili pao na tlo, a zatim su ga tajni agenti odveli s pozornice. Na videozapisu koji se pojavio vidi se krv na Trampovom uvu, ali ne čini se da je ozbiljnije ozlijeđen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana