Stijena pala na vozilo, žena ostala zarobljena

Tanjug
Foto: bfmtv.com

VALANS- Stijena se danas srušila na jedno teretno vozilo koje se kretalo regionalnim magistralnim putem u departmanu Drom na jugoistoku Francuske, prenijeli su danas francuski mediji navodeći da je jedna putnica ostala zarobljena u kabini vozila.

U saopštenju policijske prefekture Valansa se navodi da se rano jutros stijena srušila i udarila u vozilo nedaleko od gradića Nionsa u departmanu Drom, prenosi portal BFM TV.

-Stijena se rano jutros obrušila na teretno vozilo koje se kretalo putem RD 94. Vozač je uspio da izađe iz vozila, ali spasilačke ekipe još uvijek rade na izvlačenju putnice. Nažalost ona je još uvijek zarobljena u vozilu pod gomilom stijena i spasilačke ekipe na terenu pokušavaju da je izvuku - navodi se u zvaničnom saopštenju.

Putnica je zarobljena nekoliko časova, a spasilačke ekipe su se suočile sa "velikim poteškoćama da dođu do tog mjesta i još uvijek se ne zna da li je zarobljena žena povrijjeđena ili ne.

-Zbog ove nesreće koja se dogodila oko 15 kilometara od Nionsa put je zatvoren u oba pravca, a saobraćaj je preusmjeren na obilaznice oko opština Nions, Kurnie i Remiza - navodi se u saopštenju policijske prefekture.

Vozačima se savjetuje da izbjegavaju ovo područje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana