Šok: Nejmaru pokušali oteti tek rođenu bebu!

GS
Foto: Marca

Prava drama se rano jutros odvijala u kući bivše djevojke brazilskog reprezentativca Nejmara. Naime, lopovi su jutros provalili u kuću Brune Biankardi i pokušali oteti njegovu novorođenu bebu Mavi.

Osumnjičeni su bili naoružani i tražili Brunu i njihovu kćerku, ali srećom njih dvije nisu bili u stanu u trenutku pljačke.

Komšije su pozvale nadležne nakon što su primijetili da se u kući nešto čudno dešava, a kako prenosi list R7 roditelji njegove bivše djevojke su bili u stanu i bili su vezani, no prošli su bez ozbiljnih povreda.

Nakon poziva, policija je opkolila njeno imanje i uspjela uhapsiti jednog osumnjičenog dok su ostali pobjegli s luksuznim torbicama, satovima i nakitom, prenosi Kliks

Prema izvještaju policije, "naoružani pljačkaš je ušao u Bruninu rezidenciju i vezao njene roditelje koji imaju 50 i 52 godine nakon čega su ukrali vrijedne stvari iz njenog doma. Uhapšen je 20-godišnjak dok je drugi počinitelj identifikovan, a na identifikaciji trećeg se užurbano radi kao i na njihovom hapšenju".

Nejmar i Bruna se nisu oglašavali o ovom incidentu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana