Razjareni bik iskočio iz ringa, nabio rogovima ženu u crvenoj majici (VIDEO)

G.S.
Foto: Gardijan

SISTERS - Tokom rodea održanog ovog vikenda u američkom gradu Sisters jedan razjareni bik je iskočio iz arene u Oregonu i jurnuo kroz gomilu gledalaca u subotu, nasilno bacajući i gazeći ženu koja mu se našla na putu.

Haotični video prikazuje kako unezvjerena životinja napada ženu — koja je nosila crvenu majicu na parkingu ispred rodeo arene.

Bik, nazvan Parti Bas, je digao ženu u vazduh tako da je snažno udarila glavom pre nego što ju je uznemirena životinja drugi put odbacila svojim rogovima. Pala je na zemlju pod noge bika koji je bukvalno prolazio kroz sto,  a zatim je pobjegao u drugi dio parkinga.

Ipak očajnički pokušaj bika da pobjegne bio je kratkog vijeka, i Parti Bas je uhvaćen od strane rodeo jahača pored boksova za stoku, rekla je Asocijacija Sisters Rodeo, koja je organizovala tradicionalni Sisters rodeo, koji privlači mnoge od najboljih kauboja nacije i hiljade gledalaca.

Tri osobe su povrijeđene “kao direktna posljedica akcije bika, a dvoje od njih su prevezeni u lokalnu bolnicu”, rekla je asocijacija u saopštenju. Svi su otpušteni sledećeg dana.

Zamjenik šerifa je takođe zadobio manje povrede dok je reagovao na divlji beg, ali nije rekao da li je to uzrokovao Party Bus, policija je rekla KTVZ.

Incident se dogodio nešto prije deset uveče, tokom poslednje runde rodea, prenosi Njujork Tajms.

Upozorenje: Uznemiravajući snimak

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana