Putnici tvrde da ih je spasio: Muškarac otvorio vrata aviona i hodao po krilu (VIDEO)

GS
Putnici tvrde da ih je spasio: Muškarac otvorio vrata aviona i hodao po krilu (VIDEO)

Meksička policija je uhapsila muškarca nakon što je otvorio vrata aviona predviđena za evakuaciju u hitnim situacijama te potom hodao po krilu.

 Incident se dogodio u avionu koji je satima bio "zaglavljen" na pisti bez uključenog klima uređaja, a putnicima nije ponuđena čak ni voda.

Zvaničnici aerodroma su saopštili da štete nije bilo, a putnik je predan policiji. Ipak, ostali putnici aviona, koji je trebao poletjeti za Gyatemala  Citi, potpisali su zajedničko pismo u kojem navode da putnik ima njihovu punu podršku, jer se na takav potez odlučio kako bi "zaštitio ostale".

"Kašnjenje i nedostatak zraka dovelo je do uvjeta koji su ugrozili zdravlje putnika. Spasio nam je živote", naveli su putnici, prenosi Kliks

U avionu kompanije Aeromexico bilo je najmanje 77 putnika. Oni su dodali da su od stjuardesa tražili vodu, ali je nisu dobili.

 

Más de 3 horas esperando a que @Aeromexico “solucionara” la falla de su aeronave, sin aire, con puertas cerradas, sin agua, sin información, señoras de la tercera edad al borde del desmayo y su empleada (de cuarta por cierto) burlándose de la situación @lopezdoriga @CarlosLoret pic.twitter.com/PiFkbd56Vr

— Regina (@regina_villazon) January 25, 2024

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana