Putin: Nosićemo se sa svim potencijalnim poteškoćama

Srna
Putin: Nosićemo se sa svim potencijalnim poteškoćama

MOSKVA - Rusija će da se nosi sa svim poteškoćama koje određene zemlje pokušavaju da joj stvore, izjavio je ruski predsjednik Vladimir Putin.


"Mi ćemo se usredsrediti na mjere koje preduzimamo i koje moramo da preduzmemo kako bismo se suočili sa poteškoćama koje određene zemlje stvaraju Rusiji. One do sada nisu uspjele da urade bilo šta razumno u smislu ispunjavanja ciljeva postavljenih u vezi sa Rusijom. Ubijeđen sam da nikada neće uspjeti", rekao je Putin na sastanku sa stalnim članovima Savjeta bezbjednosti Rusije.

On je istakao da "treba biti svjestan onoga što se dešava".

"Zato, hajde da razgovaramo o tim pitanjima", dodao je Putin.

Putin je nakon obraćanja zamolio ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova da se obrati prisutnima, piše TASS.

Redovnom sastanku Savjera bezbjednosti prisustvovali su i predsjedavajuća Savjeta Ruske Federacije Valentina Matvijenko, predsjedavajući Državne dume Vjačeslav Volodin, predsjedavajući ruskog Savjeta bezbjednosti Nikolaj Patrušev, njegov zamjenik Dmitrij Medvedev, šef izvršne kancelarije ruskog predsjednika Aleksandar Bortnikov, direktor Spoljne obavještajne službe Sergej Nariškin i specijalni predstavnik ruskog predsjednika za zaštitu životne sredine, ekologiju i saobraćaj Sergej Ivanov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana