Princeza Kejt prvim pojavljivanjem nakon pola godine podsjetila zašto je kraljica stila

GS
Princeza Kejt prvim pojavljivanjem nakon pola godine podsjetila zašto je kraljica stila

LONDON - Kejt Midlton je konačno ponovo u javnosti! Ovo je vijest dana za Britance, koji su odahnuli i uvjerili se da je njihova princeza živa i u dobrom stanju, te su utišane sve teorije zavjere, koje su se kretale od toga da više nije u životu do onog da je trudna sa ljubavnikom.

Ujedno, Kejt je pokazala da je ni teška bolest nije slomila, te da je i dalje krasi širok osmijeh i besprijekoran modni stil.

Kejt Midlton danas se pridružila ostalim članovima britanske kraljevske porodice na tradicionalnom svečanom događaju „Trooping the Color“, a moramo se priznati da je lijepa Britanka zaista blistala.

Evropi su nedostajale njene otmjene, elegantne kombinacije koje nikada nisu podbacile u ostavljanju snažnog utiska, piše Blic.

Princeza od Velsa, koja je od februara ove godine podvrgnuta tretmanu preventivne hemoterapije, za prvi javni izlazak poslije više od šest mjeseci izabrala je haljinu svoje omiljene dizajnerke - Britanke Dženi Pekam.

Riječ je o jednostavnoj, ali vrlo luksuznoj toaleti u njenom prepoznatljivom stilu; stiže u midi dužini i beloj boji. Prati liniju tijela, a oko struka je ukrašena sa dvije crne trake, te sličan detalj ima i u predjelu okovratnika, zajedno sa velikom, romantičnom mašnom.

Kejt je riješila da sve bude u crno-beijlom tonu, pa je izdanje zaokružila klasičnim bijelim salonkama i crnom pismo tašnom od prevrnute kože, kao i fenomenalnim šeširom sa belim obodom, a crnim gornjim dijelom.

Slavna 42-godišnjakinja imala je i vrlo složenu, svečanu punđu, kao i jaku šminku, a biserne minđuše u vintidž stilu donijele su retro glamur cijeloj kombinaciji.

I princeza Šarlot je bila sjajno stilizovana i modno usklađena sa majkom! Ova devetogodišnjakinja bila je neodoljivo simpatična u teget haljinici A kroja sa bijelom mašnom in spiranoj mornarskim stilom.

Djevojčica je imala i bele baletanke, te bijelu mašnu u kosi, a čitavo izdanje bilo je u skladu sa onim same Kejt, pa su mama i ćerka izgledale kao odličan modni duo.

Posljednje javno pojavljivanje pronceze Kejt kao člana britanske kraljevske porodice bilo je na Božić prošle godine.

U petak je princeza na društvenim mrežama podijelila najavu svog sporog povratka u oči javnosti. U izjavi je izrazila zahvalnost na podršci koju je dobila i ponudila najnovije informacije o svom zdravlju.

Otkako se pridružila kraljevskoj porodici kada se udala za princa Vilijama u aprilu 2011, Kejt Midlton svake godine prisustvuje " Trooping the Color " zajedno sa drugim istaknutim članovima britanske kraljevske porodice.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana