Povratak Melanije Tramp: Komplet od 3.000 evra, preplanuli ten i sasvim drugačije ponašanje

G.S.
Foto: Tanjug

MILVOKI - Melanija Tramp, supruga kandidata na predsJedničkim izborima SAD Donalda Trampa, pojavila se na konvenciji Republikanske stranke i time pružila podršku svom suprugu.

Ona se u poslednje vrijeme rijetko kada pojavljuje u javnosti. Njeno odsustvo na velikim događajima pokrenulo je glasine da bi brak između nje i Donalda Trampa možda u velikoj krizi - i tu nije kraj spekulacijama...

Neki su čak počeli da nagađaju da se nešto ozbiljno desilo Trampovoj supruzi, te da se relevantne informacije u vezi sa njenim zdravljme kriju od američke javnosti.

Srećom, ove informacije su ostale na nivou spekulacija, jer se bivša prva dama SAD pojavila na konvenciji Republikanske stranke.

Obučena u crveni komplet modne kuće Kristijan Dior odisala je svježinom i mladolikošću. Ovaj komplet Melanija je već nosila 2017. godine kada je bila u službenoj posjeti Francuskoj.

“Nije ništa novo - to je samo ponavljanje. Ali ona voli to odjelo. Ima prelijepu odeću i neka izdanja može i da ponovi,” rekao je njen stilista Erve Pjer.

Na nogama je imala štikle Kristijan Lobuton, koje su postale njen zaštitni znak.

Inače, pored savršene linije Melanija je ovaj put pokazala i novi osmjeh - izuzetno bele zube za koji mnogi smatraju da su novi viniri.

 

Preplanuo ten i sveži pramenovi na njenoj dugoj kosi odaju pravu kalifornijsku djevojku, pre nego ženu slovenske krvi.

Dok se Tramp obraćao publici Melanija se osmjehivala više nego inače, držala muža za ruku i zaljubljeno ga gledala, prenosi Kurir.

S obzirom da je njihov odnos godinama komentarisan kao hladan, ovo pojavljivanje je sve to demantovalo. Izgleda da je Trampovo iskustvo blisko smrti podstaklo Melaniju da cijeni svaki momenat sa svojim mužem.

„Duboko sam počastvovan što mi se na ovom putovanju pridružila moja nevjerovatna supruga Melanija. Hvala ti, Melanija...“, pohvalio je Tramp svojoj supruzi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana