Policija traga za muškarcem koji je prijetio ubistvom Trampu, a evo šta on kaže

Tanjug
Policija traga za muškarcem koji je prijetio ubistvom Trampu, a evo šta on kaže

VAŠINGTON- Za muškarcem iz Arizone podignuta je potjernica nakon što je preko društvenih mreža prijetio da će ubiti bivšeg predsjednika SAD i kandidata Republikanske partije na predstojećim predsjedničkim izborima Donalda Trampa, saopšteno je iz kancelarije šerifa okruga Kočiz.

Iz šerifove kancelarije takođe je saopšteno da je za muškarcem, Ronaldom Lijem Sivrudom, raspisano više naloga za hapšenje u državi Viskonsin, prenosi Rojters.

Tramp je trenutno u okrugu Kočiz, gdje u okviru izborne kampanje obilazi granicu SAD i Meksika.

-Nisam čuo za tu prijetnju, ali nisam toliko iznenađen, razlog za to je što želim da radim stvari koje su loše po loše momke - rekao je Tramp.

Kako navodi Rojters, ovo je posljednja u nizu prijetnji predsjedničkim kandidatima uoči izbora zakazanih za 5. novembar.

Početkom avgusta, muškarac iz Virdžinije optužen je da je prijetio kandidatkinji Demokratske partije Kamali Haris, a muškarac iz Nju Hempšira uhapšen je u decembru zbog prijetnje da će ubiti republikanske predsjedničke kandidate.

Tramp je u julu upucan u uvo tokom predizbornog mitinga, a tom prilikom jedan čovjek je ubijen i njih dvoje je povrijeđeno.

Uprkos pokušaju ubistva i nedavnim prijetnjama Tramp je rekao da ''veoma poštuje'' Tajnu službu i pohvalio način na koji obavljaju svoj posao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana