Policija na nogama: Mladić ubio tri osobe pa pobjegao ukradenim autom (FOTO)

GS
Foto: X.com

PENSILVANIJA- Policija traga za muškarcem koji je navodno pucao i ubio tri osobe jutros u okrugu Baks, Pensilvanija, prije nego što je pobjegao u vozilu ukradenom.

Policija traga za Andreom Gordonom, koji je poslednji put viđen kako vozi ukradenu Hondu CRV.

Policajci su pozvani u blok Vivpoint Lejn u Levitaunu jutros zbog prijavljene pucnjave.
Oko 9:00, policija je reagovala kada je Gordon navodno pucao i ubio još jednu osobu prije nego što je pobjegao sa lica mjesta, prenosi 6abc.

Saopšteno je da je mladić oteo vozača prijetnjom pištoljem na parkingu prodavnice Dolar General u Morisvilu. Vozač koji je otet nije povrijeđen.

Policija vjeruje da je Andre Gordon poznavao sve tri ubijene žrtve. Vjeruje se da je Gordon trenutno beskućnik i da ima veze sa područjem Trenton, Nju Džersi.

Vozilo kojim je upravljao Gordon poslednji put primijećeno kako vozi je tamno siva Honda CRV iz 2016, sa registracijom u Pensilvaniji KFR 1534 i naljepnicom „Namaste“ sa bijelim slovima na desnoj strani zadnjeg branika, saznaje Glas Srpske.

BREAKING / SHOOTER IDENTIFIED
Andre Gordon,26, armed with assault rifle now driving stolen dark gray Honda CRV he carjacked, license plate KFR 1533. “Namaste” sticker in white letters on right side of back bumper. Gordon is 6 feet one inch tall with thin build. pic.twitter.com/2Wrvmj3GDb

— Steve Keeley (@KeeleyFox29) March 16, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana