Pogledajte kako je zgodna republikanka podržala Trampovu kampanju (VIDEO)

Kurir
Pogledajte kako je zgodna republikanka podržala Trampovu kampanju (VIDEO)

Američka javnost nalazi se u šoku nakon što se pojavio snimak mlade političarke iz redova republikanaca koja pleše u kupaćem kostimu sa temom kampanje Donalda Trampa.

Ana Paulina Lupa (35), republikanska predstavnica sa Floride, optužila je političke protivnike da su objavili snimke iz 2016. godine na kojima podržava Donalda Trampa igrajući u kupaćem kostimu.

- Potvrđujem da sam zaista nosila kupaće kostime i može se reći da sam biološki žena - napisala je Lupa na svom nalogu na društvenoj mreži "X".

Lupa je naglasila da su poznati muški časopisi Sports Ilustrejted i Maksim ranije objavljivali njene fotografije i da je dizajnirala kupaće kostime i ženske košulje.

- Moram da priznam zbog TikTok demokrata da nosim bikinije na plaži i da koristim mineralnu kremu za sunčanje. Postoje bolje stvari koje možete da uradite sa svojim vremenom od iskopavanja mojih manekenskih fotografija od prije skoro deceniju. Ljevica pokušava da napravi nešto od ovoga. Veoma nizak koeficijent inteligencije - napisala je Lupa.

Mlada političarka, koja je odgajana u jevrejskoj veri, služila je u američkom vazduhoplovstvu od 2009. do 2014. godine da bi se kasnije pridružila Nacionalnoj gardi Oregona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana