Osujećen treći pokušaj ubistva Trampa?

Tanjug
Osujećen treći pokušaj ubistva Trampa?

VAŠINGTON - Policija kalifornijskog grada Koačela, u kojem je bivši predsjednik SAD Donald Tramp u subotu održao miting, saopštila je danas da je zaustavila ''treći pokušaj ubistva'' republikanskog kandidata za predsjednika Amerike, piše britanski Telegraf.

Amerikanac iz Las Vegasa uhapšen je u blizini mitinga sa napunjenim vatrenim oružjem i velikom količinom municije, saopštilo je danas šerifsko odjeljenje okruga Riversajd.

Policajci raspoređeni na mitingu u subotu uočili su vozača crnog terenca na kontrolnom punktu pronašli sačmaricu, napunjen pištolj i veliku količinu municije.

Vozač je identifikovan kao Vem Miler (49) i priveden je na licu mjesta, a kasnije mu je određen pritvor zbog sumnje da je posjedovao napunjeno vatreno oružje i veliku količinu municije.

Miler je pušten uz kauciju od 5.000 dolara, a trebalo bi da se pojavi na sudu 2. januara naredne godine, prenosi ABC njuz.

Prema riječima šerifovog odjeljenja, incident nije uticao na bezbjednost bivšeg predsjednika Trampa ili učesnika događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana