Osuđenom za ubistvo petogodišnje ćerke nude umanjenje kazne za 21 godinu da prizna gdje je tijelo

Tanjug
Osuđenom za ubistvo petogodišnje ćerke nude umanjenje kazne za 21 godinu da prizna gdje je tijelo

BOSTON - Ubica petogodišnje ćerke Adam Montgomeri, koji je za taj zločin osuđen na 45 godina zatvora, nije odgovorio na ponudu za nagodbu tužilaštva da mu u zamjenu za informaciju gdje je sakrio raskomadano tijelo djeteta smanji kaznu skoro za pola, piše Nujork post i navodi da su volonteri iz tog razloga počeli da pretražuju dio obale do Bostona u nadi da će naći neki trag.

Adam Montgomeri (34), osuđen je u maju na 45 godina zatvora zbog ubistva petogodišnje ćerke, a zatim sakrivanja njenog tijela u torbi, frižideru i zamrzivaču u restoranu u kojem je radio. Tužioci su mu ponudili da mu umanje zatvorsku kaznu za 21 godinu u zamjenu za informaciju gdje je tijelo, ali Adam Montgomeri je ostao nijem, navodi Njujork post.    

Volonteri su juče pretražili nekoliko oblasti na sjevernoj obali Masačusetsa dok su tražili ostatke Harmoni - devojčice koju je otac brutalno pretukao na smrt 2019. i potom iskasapio na dijelove. Ekipe su pročešljale rezervat Rumni Marš površinu od 600 hektara nastojeći da pronađu lokaciju koju njen otac ubica nije htio da otkrije.

Majka Kristal Sorej je navela za medije u Bostonu da u svoj tuzi mora da se pomiri i sa sudbinom da otac Harmoni neće da učini barem jednu pravu stvari i prizna gdje je tijelo.

I ona i volenteri kojoj joj pomažu da nađe tijelo navode da bi voljeli da se "čudovište od ubice" ponijelo dostojanstveno i pomoglo da se nađu ostaci kako bi djevojčica počivala u miru.

Vlasti su suzile svoju potragu na rutu od 170 kilometara između Mančestera i Tobinovog mosta u Bostonu koju je Adam Montgomeri vozio u iznajmljenom kamionu kompanije za selidbe u martu 2020.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana