Nastavnik izvoden nožem ispred učionice

Tanjug
Nastavnik izvoden nožem ispred učionice

SEUL - Južnokorejska policija uhapsila je muškarca osumnjičenog da je danas nožem izbo nastavnika srednje škole u ​​gradu Tedžon.

Zvaničnici gradske policije nisu odmah objavili lične podatke osumnjičenog za napad na nastavnika u srednjoj školi, opisujući ga samo kao muškarca u kasnim dvadesetim.

Prema navodima policije, osumnjičeni je sačekao da nastavnik izađe iz učionice prije nego što ga je ubo nožem i pobjegao sa lica mjesta, što, prema navodima zvaničnika, sugeriše da su poznanici, prenio je AP. Policija i vatrogasna služba nisu naveli kakvo je zdravstveno stanje nastavnika.

Napad u Tedžonu, koji se nalazi oko 120 kilometara južno od Songnama, uslijedio je nakon napada nožem u četvrtak u tom gradu kada je jedna osoba poginula, a 14 je povrijeđeno.

Napad u Tedžonu usledio je nekoliko sati nakon što je predsednik Jun Suk- jeol pozvao na snažne mjere za sprovođenje zakona da bi se vratilo povjerenje u javnu bezbjednost nakon napada u četvrtak koji je opisao kao “teroristički napad na nedužne građane”.

Najmanje jedna osoba ubijena je u napadu nožem u gradu Songnamu, javila je južnokorejska privatna agencija Njuzis.

Muškarac je naletio automobilom na prolaznike u četvrtak, a zatim je izašao iz vozila i izbo pojedine od njih nožem, pri čemu je povrijeđeno 14 ljudi, saopštila je policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana